Hogyan lehet élőben közvetíteni Manny Pacquiao Jr vs Yordenis Ugas harcot és nézni a bokszot bárhonnan ma

"Manny (Kép jóváírása: Steve Marcus/Getty Images) Ugrás:

  • Stream az Egyesült Királyságban
  • Adatfolyam az Egyesült Államokban
  • Adatfolyam Kanadában
  • Patak Ausztráliában
  • VPN

Az életkor nyilvánvalóan nem más, mint egy szám a nyolcosztályos bajnok Manny Pacquiao számára, amikor a legendás harcos 42 éves korában ismét visszatér a ringbe egy újabb bajnoki címért. hol vagy.

Pacquiao, aki eredetileg az IBF bajnok Errol Spence Jr felvételére állt fel, ma este a WBA középsúlyú bajnokát, Yordenis Ugast veszi át, miután eredeti ellenfele kénytelen volt leállni, miután az edzésen szemsérülést szenvedett.

Manny Pacquiao vs Yordenis Ugas egy pillanat alatt

Ez a címharc augusztus 21-én, szombaton a Las Vegas-i T-Mobile Arénában zajlik.

A fő kártya ekkor kezdődik: 21:00 ET / 18:00 PT / 2:00 BST / 11:00 AEST, Pacquiao és Ugas gyűrűs sétái várhatók 23.30 körül / 20.30 PT / 4.30 BST / 13.30 AEST

A kubai harcos, Ugas címvédésre készült Fabian Maidana ellen a ma esti kártyán, de most az övét helyezik a vonalra a főcímként.

Míg Ugast a fogadóirodák és a bunyósok egyaránt esélytelennek minősítik, 30 mérkőzésen mindössze 4 vereséget szenvedve valószínűleg komoly kihívást jelent Pacquiao számára, aki 2019 óta nem lépett ringbe.

Mivel Pacquiao várhatóan jövő májusban indul a Fülöp -szigeteki elnökválasztáson, a harc valószínűleg az utolsó alkalom lesz, amikor Pacman ringbe lép, így ez egy olyan küzdelem, amelyet egyetlen bokszrajongó sem szeretne kihagyni.

Kövesse útmutatónkat a Manny Pacquiao és Yordenis Ugas élő közvetítéshez, ahol megtudhatja, hogyan nézheti meg az összes akciót online a világ bármely pontjáról.

  • Lásd még: nézd meg, mi van, ha …?
  • Lásd még: nézd meg az Öngyilkos osztagot

Manny Pacquiao vs Yordenis Ugas élő közvetítés: hogyan lehet nézni a harcot az Egyesült Királyságban

Olvassa el  Új Netflix dráma a Big Little Lies Creator -tól Rupert barátot és Sienna Miller -t látja a forró vízben