[email protected] tavaszi indie showcase a jövő héten jön

"Id@xbox" (Kép jóváírása: Xbox)

Az [email protected] ismét összeáll a Twitch -szel, hogy új indie -kirakat indítson ebben a hónapban.

Az élő közvetített rendezvényre a jövő héten, 2022. március 16 -án kerül sor, 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST, és híreket és bejelentéseket fog bemutatni az Xbox, Xbox Game Pass és PC -re érkező indie -címekről.

A patak olyan címeket hangsúlyoz, mint amilyen nincs könnyű, tunika, a Trek a Yomi -ba és még sok más. A hivatalos bejelentés szerint a Robloxon, a Shredders -en és más játékokon dolgozó csapatokból kurátorok is válogatnak, amelyeket még nem jelentettek be.

Jelenleg rengeteg indie -akció van az Xbox -on, a Spring Games Spotlight 2022 is. Az Xbox március 8 és április 11. között több mint 40 címet hoz a szolgáltatásához, minden héten további részletekkel. Még egy promóció is van, hogy vele együtt menjenek: 50 dollárt költenek a jogosult címekre, és 5000 Microsoft Rewards pontot kapnak.

Ha valami új játékot keres, jelölje meg a naptárát, hogy részt vegyen az Xbox és a Twitch Partnership legújabb iterációjában.

Szeretne többet megtudni a közelgő kis stúdiójátékokról? Vessen egy pillantást a új indie játékok listájára, hogy még több játék várjon.

"Brittany Brittany Vincent

  • (új lapon nyílik meg)
Olvassa el  A Far Cry 6 PS5 és Xbox Series X verziói szinte mindig elérik a 60 FPS -t